Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

OLIMPIADA NAȚIONALĂ ARIA CURRICULARĂ TEHNOLOGII - DOMENIUL AGRICULTURĂ

CREȘTEREA ANIMALELOR ȘI CULTURA PLANTELOR

 

GEOAGIU
26-30 APRILIE 2024

 

    Bine ați venit pe pagina dedicată Olimpiadei Naționale Aria Curriculara Tehnologii - Domeniul Agricultură - Creșterea animalelor și Cultura plantelor, găzduită cu mândrie de către Liceul Tehnologic Agricol "Alexandru Borza" din Geoagiu!

    Suntem încântați să vă primim în universul fascinant al agriculturii și al tehnologiilor asociate, unde tinerii pasionați de aceste domenii își vor demonstra abilitățile și cunoștințele într-o competiție plină de provocări și inovație.

    Olimpiada Națională de Tehnologii este un moment de excelență și de încurajare a tinerei generații de agricultori și specialiști în creșterea animalelor, oferindu-le șansa de a-și pune în valoare talentul și dedicația în fața unei audiențe selecte.

    Pe parcursul acestui eveniment, participanții vor avea ocazia să-și pună în aplicare cunoștințele teoretice, să rezolve probleme practice și să interacționeze cu profesioniști din industrie, pregătindu-se pentru provocările viitoare din acest domeniu esențial pentru societate.

    Vă invităm să urmăriți cu interes evoluția și performanțele celor mai buni tineri tehnologi agricoli ai țării, în cadrul unei competiții care promovează excelența, inovația și pasiunea pentru agricultură și creșterea animalelor. Bun venit la Olimpiada Națională de Tehnologii, la Liceul Tehnologic Agricol "Alexandru Borza" din Geoagiu!